jeans mannen
Fashion

Een goede jeans voor mannen: zo vind je die!

De zoektocht naar een goede jeans voor ons als mannen is niet altijd makkelijk. De broek is vaak te lang of juist weer te kort, zit niet mooi bij de knieën of is bij ons middel weer te groot. En hebben we eindelijk een goede broek van bijvoorbeeld Jacob Cohen of Denham gevonden, dan mogen we daar ook best wat voor betalen. Toch? Wij geven je wat tips zodat ook jij de perfecte jeans kan scoren.

Verschillende modellen en stoffen

Niet elke jeans is hetzelfde. Elk merk heeft weer andere modellen en gebruikt verschillende stoffen. De ene jeans heeft een rekbare jeans (fijn voor de mannen die wat meer sporten) en de ander heeft weer een wat stijvere stof. Het is maar net wat jij prettiger vindt dragen.

Probeer eens wat verschillende modellen uit. Ben je dol op skinny jeans of ga je liever voor een rechter model? Door verschillende soorten jeans te proberen, kom je er al snel achter wat jij goed bij jezelf vindt staan en wat juist niet. Misschien is een skinny jeans echt iets voor jou, maar heb je het simpelweg nog nooit geprobeerd.

Goedkoop = duurkoop?

Er zit natuurlijk een groot verschil tussen een jeans van H&M en eentje van Denham. Bij H&M draait het allemaal om kwantiteit (zo veel mogelijk jeans verkopen) en bij Denham wordt er ook daadwerkelijk nagedacht over het design. De stof is vaak wat steviger (en gaat dus net wat langer mee). De investering is het zeker waard.

Ook interessant:

https://vanbeeklederwaren.nl