schoenen trends 2020
Trends

5x schoenentrends waar we allemaal op gaan lopen

Modetrends komen en gaan, dat geldt ook voor schoenentrends. Een uitstekend excuus om ieder seizoen een nieuw paar schoenen te kopen. Aangezien de meeste vrouwen daar niet veel problemen mee hebben, is het wel handig om te weten wat de laatste trends zijn. Zo koop je niet een paar schoenen dat inmiddels alweer uit te mode is en ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelen op modegebied. Dit zijn 5 schoenentrends die jij dit seizoen graag aan je garderobe toevoegt.

#1 Loafers

Loafers zien we bijna ieder jaar weer terug komen, maar ook dit seizoen heeft het model net weer een nieuwe twist. Pak dus niet zomaar het oude paar van je opa uit kast, daarmee sla je de plank mis. De loafers anno nu zijn voorzien van een dikke hak of een slingback stijl, dat wil zeggen een bandje aan de achterkant. De klassieke schoen krijgt een moderne make-over en iedere fashionista wil er een paar hebben.

#2 Veterschoenen

Bij veterschoenen denk je wellicht aan nette schoenen, maar dit keer bedoelen we dat er niet mee. Het gaat bij de veterschoenentrend om de veters die je om je enkel bindt. Het zijn typische zomerschoenen, want het leukste zijn deze veterschoenen in de vorm van een sandaal of espadrille. Ben jij een waaghals? Bind dan de veters over je broek heen.

#3 Gekleurde laarzen

Kniehoge laarzen zijn al een tijd on trend, maar meestal zagen we ze in een bescheiden kleurtje. Vanaf nu verandert dat, want ze mogen felgekleurd zijn. Hoe meer kleur hoe beter geldt bij deze trend. Van geel tot oranje en blauw, kies vooral een kleur die jij mooi vindt. Kan je niet kiezen? Ga voor een regenboog laars, dan heb je alle kleuren in één.

#4 Minimalisme

Simpel, klein en vooral zo weinig mogelijk. Bij de trend van het minimalisme draait het allemaal om smalle en kleine bandjes om de voeten en het liefst in een rustige kleur als zwart of wit. Of dat saai is? Helemaal niet, de minimalisme trend is juist enorm spannend!

#5 Platform

Sneakers waren de afgelopen jaren al hoger dan ooit, maar ook de rest van de schoenen wordt nu naar een hoger level getild. Een platform onder schoenen zijn terug en je zal ze overal zien. Platform zolen onder hakken, laarzen en sandalen, maak je borst maar nat voor alle centimeters die je dankzij deze trend zal groeien.