nagelstyliste
Trends

Volg je droom: wordt nagelstyliste!

Ben jij creatief en houd je ervan om lekker bezig te zijn met mensen? Is beauty echt jouw ding en ben je op zoek naar een baan in deze branche? Dan is het beroep van nagelstyliste zeker iets voor jou! Niet alleen ben je de hele dag onder de mensen en kun je je lekker creatief uiten. Ook bepaal jij je eigen werktijden wanneer je een eigen beautysalon voor nagels begint. Geen zin meer in die kantoorbaan? Ga dan vandaag nog beginnen met de Opleiding nagelstyliste, zodat jij zo snel mogelijk in je eigen nagelsalon aan de slag kunt.

Over het werk als nagelstyliste

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarbij beauty en verzorging centraal staan? Dan is nagelstyliste zeker iets voor jou. Als nagelstyliste is geen dag hetzelfde. Elke klant brengt met een andere reden een bezoek aan jouw salon. Waar de ene klant probleemnagels wil laten behandelen, kan een volgende klant jouw salon bezoeken om nagels voor een bruiloft te laten zetten. Als nagelstyliste verzorg je de handen en nagels van jouw klanten, behandel je eventuele problemen en kan je de nagels van jouw klanten voorzien van een mooie kleur of een prachtig design. Het contact met jouw klanten, de afwisseling en het verzorgen en stylen van handen en nagels maken nagelstyliste de mooiste baan van de wereld.

Opleidingen & nagelcursussen

Om nagelstyliste te worden moet je een opleiding volgen. Een opleiding nagelstyliste kun je het beste volgen aan een erkend nagelinstituut. Door te kiezen voor een goede beautyacademie met ruime ervaring op het gebied van nagelstyling weet je zeker dat jij op de opleiding alle kneepjes van het vak leert. Zo ga jij goed voorbereid aan de slag als nagelstyliste.

Na het volgen van een nagelopleiding ben je in staat om eenvoudige nagels te zetten. Wil jij jouw klanten volledig van dienst kunnen zijn? Dan is het aan te raden om na de opleiding regelmatig één of meerdere nagelcursussen te volgen. Deze zorgen er voor dat je op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen in de nagelwereld. Door regelmatig één of meerdere nagelcursussen te volgen, worden jouw vaardigheden en kennis verbeterd en kun jij jouw klanten nóg beter van dienst zijn.

Een eigen nagelsalon runnen

Na het volgen van een nagelopleiding heb je de keuze uit twee mogelijkheden: een eigen salon starten of aan de slag gaan in een grotere salon. Wil jij zelf bepalen wanneer je werkt en welke stijlen nagels jij zet? Dan is een eigen salon starten de beste keuze. Tijdens de nagelopleiding aan een erkend nagelinstituut leer je alles over het runnen van een eigen salon, zodat je volledig in staat bent om een eigen salon op te zetten en deze te runnen.