sporttas bedrukken
Trends

Bedrukte sporttassen

Sporttassen komen tegenwoordig overal voorbij. Vooral op of rond de sportvelden en u ziet sporttassen die wel of niet bedrukt zijn. Een sporttas kan herkennend zijn voor sportteams of juist voor sportverenigingen. Sportverenigingen kunnen ervoor kiezen om één lijn sporttassen te gebruiken voor hun leden, maar dit is niet verplicht. Het aanzicht is natuurlijk wel vele malen mooier, als elk lid met dezelfde tas rondloopt.

Ruime keuze sporttassen

Sporttassen zijn te verkrijgen in vele verschillende vormen en maten. Dit komt door de verschillende doelgroepen die gebruik maken van sporttassen. Een voetballer heeft bijvoorbeeld een grotere tas nodig, dan iemand die naar de sportschool gaat om te gaan sporten. Er is een ruim assortiment sporttassen beschikbaar en elke sporttas is geschikt om te bedrukken. Voor iedere sporter is er een tas wat bij hem of haar past. U kunt er zelf voor kiezen om een sporttas te laten bedrukken voor eigen gebruik of u laat sporttassen bedrukken voor een sportteam die u sponsort. De keuze is aan u. Er is altijd iets mogelijk bij de verkoper van bedrukte sporttassen. Naast sporttassen is zweetbandjes bedrukken ook een opkomende trend. Deze producten zijn namelijk gemakkelijk te combineren met sporttassen. De producten sluiten namelijk goed bij elkaar aan en zorgen samen voor een waardig relatiegeschenk.

Gratis digitale proefdruk

Bent u aan het twijfelen tussen verschillende soorten bedrukkingen? Dan kunt u altijd vragen om een gratis digitale proefdruk. Door een gratis proefdruk aan te vragen kunt u zelf kiezen welke bedrukking u het mooiste vindt op de sporttas. Als u de proefdruk niet mooi vindt, kunt u kiezen voor een andere bedrukking.

Uitdelen van sporttassen

Naast het bedrukken van sporttassen voor eigen gebruik of een sportteam, kunt u er ook voor kiezen om sporttassen uit te delen. Op deze manier kunt u mensen bereiken die uw bedrijf nog niet eerder kenden. U kunt dit doen door sporttassen te bedrukken en te gaan uitdelen op drukbezochte plekken. Mensen zijn over het algemeen erg gevoelig voor gratis items en zullen dan ook zeker gebruik gaan maken van de gekregen sporttas. Daarnaast wordt uw bedrijf zo ook weer onder de aandacht gebracht.

Sporttassen bedrukken

Sporttassen kunnen op twee verschillende manieren worden bedrukt, doormiddel van een zeefdruk of een transferdruk. Beide bedrukkingstechnieken leveren een goede kwaliteit bedrukking op de sporttas. U kunt zelf verschillende soorten bedrukkingen en kleuren samenstellen, geheel naar uw wens. Mocht u zelf niet kunnen kiezen uit een bedrukking, dan kunt u altijd worden geholpen door een leverancier van bedrukte sporttassen. Als extra service wordt er vaak aangeboden om een bedrukking voor u te ontwerpen. U kunt altijd contact opnemen voor extra informatie. 

Bron: www.goedkooppennenbedrukken.nl