Black Friday sale
Fashion

Een nieuwe garderobe dankzij Black Friday!

Het shoppen van nieuwe kleding is altijd leuk. Maar dankzij de Black Friday sale die eraan zit te komen, wordt het bestellen van die nieuwe jeans, trui of winterjas nog veel leuker! In dit blog delen we waar je tijdens Black Friday zeker weten moet shoppen en geven we je wat tips om met korting nieuwe outfits te scoren.

De leukste kledingwinkels met Black Friday deals

Een paar jaar geleden deden nog bijna geen winkels mee aan Black Friday. En nu, in 2019, is dat toch echt veranderd! Denk aan de About You Black Friday sale of de Black Friday bij VanHaren. Bij About You koop je kleding van merken als Nike, Adidas en Only met hoge kortingen. En als je aan het eind van je geld nog een beetje maand over hebt, moet je zeker bij VanHaren shoppen. De schoenen zijn al te verkrijgen voor leuke prijsjes, maar met de Black Friday sale wordt het shoppen van nieuwe schoenen nog leuker. Voor jou en voor je bankrekening!

Tips: zo scoor je de beste Black Friday deals!

Natuurlijk wil jij ook volgend seizoen weer stijlvol op je studie of werk verschijnen. Om ervoor te zorgen dat jij niet met lege handen naar huis hoeft, hebben we wat tips op een rijtje gezet:

  • Wat wil je zeker weten bemachtigen tijdens de sale? Die nieuwe winterjas die je al een tijdje op het oog hebt? Bekijk welke aanbieders deze jas verkopen. Is de jas tijdens Black Friday bij About You uitverkocht? Dan kan je altijd kijken of winkels zoals Zalando en De Bijenkorf de jas nog wél hebben!
  • Weet welke maat je hebt. Vooral als je online gaat shoppen is het belangrijk dat je de juiste maat besteld. Pas die nieuwe winterjas vlak voor Black Friday in de winkel. Zo weet je precies welke maat je moet hebben!
  • De Black Friday deals beginnen rond middernacht. Zorg dat je dan klaar zit om de beste deals te scoren. Hoe langer je wacht, des te groter is de kans dat je winterjas, dat paar schoenen of die fijne jeans uitverkocht is.