gerry weber broeken
Fashion

Gerry Weber: zomertrends van het bizarre 2020

De zomer van 2020 is ondanks de coronacrisis in volle gang. Stranden stromen vol, men geniet van de vakantie in eigen huis en er worden steeds kortere kleren aangetrokken. Deze kortere kleren kortere kleren worden, ondanks de corona, met enige kieskeurigheid gekozen. We mogen elkaar dan wel minder zien, maar het blijft belangrijk hoe je je kleding kiest, al dan niet voor sociale doeleinden. Hoe passen we de zomermode toe in de coronazomer van 2020? Wat worden de aankomende trends? Staat de modewereld nu stil? Geen zorgen, de modeketen Gerry Weber geeft je rugdekking.

Corona en Gerry Weber

Ten eerste, de modewereld staat zeker niet stil in corona tijd, dit geldt ook voor Gerry Weber. Nog steeds vliegen de Gerry Weber jurken en Gerry Weber broeken over de toonbank. De modeketen heeft kortgeleden zelfs een geheel nieuwe collectie gelanceerd voor de zomer. Welke kledingstukken zijn geschikt voor deze bizarre zomer? Hierbij de nieuwste zomertrends van 2020.

Pastel

Eén woord: pastel. Zachte tinten domineren de modewereld en vooral aardse kleuren als bruin, groen en wit zijn veel te zien. In een blogpost van Gerry Weber wordt ook geadviseerd om in deze tijd veel pastel te dragen: het zorgt voor een rustige sfeer en oogt goed tijdens de videoconferenties. Felle en donkere kleuren kunnen de chips in laptops minder goed verwerken waardoor het beeld er kwalitatief minder goed uitziet. Ook in de nieuwste collectie van Gerry Weber is pastel in overvloed aanwezig.

Patronen

Er duiken steeds meer patronen op in kledingwinkels, vooral organische vormen en abstracte vormen zijn in deze zomer. Vaak zien we de patronen terug op luchtige en wijde jurken en broeken. De afgelopen tijd zijn
een heleboel Gerry Weber broeken verschenen met zachte patronen. De Gerry Weber jurken zijn in de nieuwste collecties iets kleurrijker.

Seventies

Weet je het nog? Die wijde broeken, warme kleuren en ronde zonnebrillen? Deze zomer komt de stijl van de seventies weer helemaal terug. Vooral pastel rood, oranje, geel en bruin zien we weer verschijnen.