kleding kids
Fashion

Kindermodetrends zomer 2019

Elk jaar jagen wij van kixx weer achter alle nieuwe kinderkleding en babykleding trends aan. In 2019 zien we vele nieuwe trends voorbij komen. Wij hebben geprobeerd om de meest populaire trends bij elkaar te zoeken. In dit artikel ga je daar meer over lezen!

Onder de zee

Dit jaar zien we gigantisch veel onderwaterthema’s. Alle zeemeerminnen zullen dit natuurlijk hartstikke prachtig vinden. Zo zien we bijvoorbeeld jurkjes met kwallen, koraal, waterlelies en vissenmotieven. Voor jongenskleding zijn de haaien- en tropische vissenafdrukken het meest populair.

Wereld avonturiers

De kleine wereldreizigers dragen deze zomer bomberjacks, parka’s, jumpsuits, chino’s en camouflageprints voor een ruigere zomerstijl.

Creatieve graffiti

Verfspetters, druppels en vetgedrukte logo’s zijn helemaal in deze zomer, ook wel street-art genoemd. De motieven geven een gedurfd fris en helder gevoel aan de kinderkleding van deze zomer.

Zacht geel

Tinten citroenen en zonneschijn verlichtten de zomercollecties voor dit seizoen. De perfecte kleur voor vakanties en weekenden, ook in de volwassenen mode trends zien we deze trend terugkomen

Singing the Blues

Alle tinten denim zijn deze zomer opnieuw ontworpen met nieuwe snitten en details zoals franjes, gewaagde printeffecten, ruwe randen en verweerde afwerkingen.

Vetgedrukte afbeeldingen

Sterke strepen en kleurblokkeringen in kleurtinten zijn verspreid over het dressy met geplooide swirly rokken naar de praktische met sportieve windbreakers, T-shirts, trainingsbroeken en jeans alle sportieve regenboogtinten in blokkleur.