Nageltrends
Trends

Heb jij magic fingers? Wel wanneer je de laatste nageltrends volgt!

Nagels? Daar heb jij lak aan. Maar dan letterlijk! Zodra jij stijlvol gekleed je entree maakt, inclusief de finishing touches aan je vingertoppen, staat iedereen aan de vloer genageld. Maar dan figuurlijk.

Hoe nauwkeurig samengesteld de vele voorbeelden die je tegenkomt er ook uitzien, het opmaken van je nagels is eigenlijk best gemakkelijk, zolang je maar de juiste tools en coatings tot je beschikking hebt. En een flinke portie creativiteit is ook heel erg welkom, natuurlijk. Wat je verder nog nodig hebt is een natuurlijke aanleg voor geduld. De verschillende lagen moeten immers wel genoeg tijd krijgen om te drogen, anders kun je fluiten naar een schitterend eindresultaat.

Hoewel je vast wel wat patronen kunt verzinnen die helemaal bij je passen, hebben we hieronder toch wat voorbeelden voor je samengesteld. Doe hiermee inspiratie op voor de schitterendste creaties!

Maan- en sterrenhemel

Meet je jezelf een elegante kledingstijl aan waarbij je schitterend wilt afsteken tegen de donkerblauwe lucht van de koele avond en nacht? Dan past daar ook een schitterende jurk in matchende kleuren bij. En je verschijning maak je uiteraard helemaal af door voor je nagels een donkerblauwe lak te gebruiken, waarmee je met gouden details een maan- en sterrenhemel tekent! Gebruik hiervoor een vast patroon per vinger en hand of laat gewoon je fantasie de vrije loop.

Goud(v)lokje

Iedereen kent wel het sprookje van Goudlokje, die bij twee hardwerkende beren en hun zoontje inbreekt en vervolgens hun meubilair kapot maakt, hun pap opeet en tot slot in het meest comfortabele bed in slaap te vallen. En betrapt wordt, waarna ze wegvlucht.

Da’s natuurlijk niet echt een rolmodel. Nee, maar jij als Goudvlokje misschien wel – hé, dat rijmt! Om je vingers ook nog eens kleurrijk te maken, dek je na de basecoat je nagels deels af om iedere top een andere tint te geven. Na een top coat – die nog nat is – dep je er goudkleurige vlokken over. Bereid je voor op een werkelijk schitterend eindresultaat!

Kunstnagels

Vind je je eigen nagels niet mooi genoeg of wil je sowieso iets meer experimenteren voordat je een laklaag over je vingertoppen legt? Dan kunnen kunstnagels goed van pas komen! Hierop kun je oefenen met de materialen die je bij je nagelgroothandel hebt besteld. En bovendien haal je ze er na gebruik gemakkelijk weer af en heb je je natuurlijke uiterlijk weer terug!