Diplomering outfit
Fashion

Een mooie outfit voor je diplomering

De scripties worden langzaam aan ingeleverd, de middelbare scholieren hebben inmiddels al gehoord of ze geslaagd zijn en de proefschriften worden ook verdedigd. Kortom: tijd om na te denken over de outfit van je diplomering. Want ga je voor een jurkje, een pak of voor een casual outfit met een rokje en blouse?

Voor iedereen een geschikte outfit

Maak jij je al druk over de outfit die je gaat dragen tijdens je diplomering? No worries. Er is namelijk zoveel keuze, dat er ook voor jou een geschikte outfit te vinden is. Maison Scotch is zo’n merk waar je de leukste jurkjes kan vinden. Ze zijn casual, zitten lekker en je kan het jurkje ook na je diplomering nog een keer aan (ook niet geheel onbelangrijk).

Ga je liever voor een jurkje dat écht alleen voor je diplomering is? Het is een belangrijk moment, daar hoort een belangrijke outfit bij. Dan is Marc Cain een echte aanrader. Gelukkig is de sale al begonnen, dus kan je jouw jurkje ook met een leuke korting scoren. Je bent immers nog student, he..

De juiste accessoires

Niets is zo belangrijk als accessoires. Hoe mooi je jurkje of stoer pak ook is: met lelijke schoenen is je outfit mislukt. Investeer in een goed paar sandalettes met blokhak. Die lopen niet alleen heel lekker dankzij de blokhak, maar zien er ook nog eens heel stijlvol uit. En ook deze kan je natuurlijk naar meerdere gelegenheden dragen.

En wat dacht je van een clutch? Je telefoon is tegenwoordig bijna belangrijker dan je diploma (okay, just kidding). Maar de hele dag met je telefoon in je hand rondlopen is ook niets.. Zoek daarom een passende clutch of crossbody bag om je outfit mee compleet te maken.

Draag waar jij je goed in voelt

Hoe mooi een outfit ook is: als het niet past bij wie jij bent, is het niet dé outfit voor jou. Je moet jezelf comfortabel voelen in outfit. Als je je buik in moet houden om je blazer dicht te kunnen doen, raden we je aan om ‘m lekker terug in de schappen te hangen. Draag een outfit waar jij je goed in voelt. Pas dan ga je echt stralen.