Vespa S scooter
Trends

Stijlvol op weg met een Vespa S

Ook al heb je nu (nog) geen scooter, iedereen kent het merk Vespa wel. De Vespa Primavera en de Vespa Sprint zijn al jaren bekend. Maar de Vespa S blijft nog een beetje achter qua populariteit. Onzin, als je het ons vraagt. Want een Vespa S is dé scooter waar je op gezien wil worden als je door de stad aan het rijden bent! In dit blog meer over de Vespa S.

Verschil tussen de Vespa en Vespa S

Ik hoor je al gelijk denken: “Waarom moet ik nou weer speciaal een Vespa S hebben?”. Dat dachten wij eerst ook, hoor. Vooral als je alleen naar het uiterlijk van je scooter kijkt, is het niet zo’n mega verschil. Op het eerste gezicht dan, hé. Want als je goed kijkt, zie je dat de Vespa S scooters een stuk sportiever zijn. De koplamp is bijvoorbeeld anders en ook het zadel heeft een upgrade gekregen. De normale snorfiets van Vespa is een stuk minder sportief. Een makkelijk ezelsbruggetje die je vanaf nu kunt gebruiken: de ‘S’ van Vespa S staat voor ‘sportief’.

Ongekend design

Bij je zoektocht naar een scooter weet je gewoon dat Vespa echt tot de absolute top behoord. Alles lijkt te kloppen aan deze scooters. Het design, het zuinige verbruik, het rijcomfort, de wegligging en alle details.. Het is gewoon echt de Ferrari onder de scooters. Natuurlijk, je betaalt er goed voor. Maar je krijgt er zoveel rijplezier voor terug. Een Vespa scooter is een investering waar je nog jarenlang plezier van gaat beleven.

Voordelen van een scooter

Een scooter is niet alleen heel mooi. Vergeleken met een fiets, auto of ov heb je bij het rijden van een scooter best veel voordelen!

  • Een scooter rijdt vaak 1 op 35(!)km. Met een volle tank kan je dus al gauw 150 kilometer afleggen. En die tank kost je nog geen €10. Koopje, toch?!
  • Met een scooter heb je nooit meer file. Oke, misschien in de binnenstad van Rotterdam of Amsterdam. Maar verder? Je hoeft niet op de snelweg, waardoor je de files kan ontwijken.
  • Nooit meer op zoek naar een parkeerplaats, je scooter parkeer je waar je maar wilt. En daar betaal je vaak ook helemaal niets voor! Groot verschil met het parkeren van een auto, waar je soms wel een kwartier op zoek bent naar een parkeerplek. En dan betaal je ook nog eens flink wat parkeerkosten. Tel uit je winst!
  • Duurzaam van A naar B? Een scooter op benzine verbruikt al een stuk minder dan een auto. Wil je echt het verschil maken? Dan kan je altijd kijken naar een elektrische scooter.